Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

aProperties nou partner del Club d'Empreses del Grup Arsenal

Publicat el 14 de Febrer de 2020

Aproperties ha aconseguit un acord amb la cadena de gimnasos Grup Arsenal per a convertir-se en partner del seu Club d'Empreses durant tot el 2020. A partir d'ara ens trobareu a:

  • Vídeos de les nostres propietats en les pantalles gegants i tòtems digitals instal·lats en tots els clubs Arsenal.
  • Logo i imatge corporativa en les pantalles de les màquines cardiovasculars i pantalles tàctils.
  • Accions publicitàries i de comunicació en les taquilles dels vestuaris.
  • Esdeveniments esportius que realitzen, en pistes de pàdel, classes de ciclisme de sala.
  • Vídeos de les nostres propietats en les pantalles de les màquines cardiovasculars i pantalles tàctils.
  • Vídeos de les nostres propietats en les pantalles de les pistes de frontó i esquaix.
  • Newsletters del Grup Arsenal.
  • Disposició les instal·lacions del club per a la realització d'un esdeveniment anual.

Els centres Arsenal es caracteritzen per estar situats en edificacions singulars dissenyades específicament per a l'ús esportiu, amb excel·lents comunicacions i infraestructures de primer nivell pensades per a proporcionar el més alt grau de satisfacció en la pràctica esportiva i de salut dels seus socis i sòcies. Ofereixen el màxim confort, tots els centres incorporen aparcament propi amb entrada directa a l'edifici i serveis complementaris com a cafeteria, perruqueria, restaurant i club social. Els clubs estan situats en distingits barris de les ciutats de Barcelona i Madrid i han convertit als seus socis a un Arsenal Way of Life. Distingits per l'elegància de les seves instal·lacions i la qualitat dels seus serveis, han estat els pioners al país a instaurar tota una filosofia de vida al voltant de l'esport, la salut i la vida social, creant un estil propi que ha fet dels clubs una autèntica marca.

Amb aquest acord aProperties es posiciona de manera exclusiva com l'única immobiliària a formar part d'aquest privilegiat grup, juntament amb prestigioses marques com Mercedes-Benz Acte Beltrán, Boggi, Misui, Bru & Bru i Unió Suïssa.