Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Madrid

aProperties disposa d’una extensa cartera de propietats a les millors ubicacions de Madrid

Situada al centre geogràfic de la península, Madrid conserva un dels cascs històrics més importants de les grans ciutats europees ,  amb les més modernes i còmodes infraestructures, una completa oferta d'allotjaments i serveis i la més avançada tecnologia. Condicions que, juntament amb l’ empenta d'una societat dinàmica i acollidora l’ han convertit en una de les grans capitals del món occidental.

Alberga les seus de les Institucions més importants i a més, és un influent centre cultural.Extensos i cuidats Parcs i Jardins Com el parc del Retiro o la Casa de Camp, permeten Gaudir del sol i passejar per Una de les Capitals Més Verdes d'Europa. Compta també amb UNS Excel·lents Mitjans de transport, Sent la Xarxa de Metro La Segona Més extensa d'Europa i l'Aeroport de Barajas, un dels més concorreguts del Vell Continent.