Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Barcelona 93 528 89 08 Madrid 91 800 54 65 Valencia 96 128 59 65 Palma de Mallorca 871 16 01 60

El luxe de treballar amb nosaltres

Tens interès en el mercat immobiliari? Vols desenvolupar les teves aptituds en una empresa capdavantera en el sector?

El luxe de la seguretat

A aProperties t'oferim la llibertat de ser el teu propi cap amb el suport d'un gran grup:

 • Treballa amb recursos de primera categoria. La nostra àmplia cartera de clients i les millors propietats de Barcelona, Madrid i València.
 • Accedeix a la infraestructura d'un grup en expansió: eines de màrqueting personalitzades, mòbil d'empresa, suport del departament legal i serveis de fotògrafs especialitzats.
 • Tingues el suport d'un equip de treball dinàmic. T'encantaran els nostres esmorzars corporatius!
 • Sigues amo del teu temps. Pots compatibilitzar el teu treball amb altres projectes i amb la teva vida personal.
El luxe de la seguretat

El luxe de guanyar

Les millors condicions per a recompensar el teu treball:

 • Mantingues la seguretat amb el nostre suport econòmic mensual.
 • Aconsegueix el màxim benefici amb el pla de comissions elevades i reals.
 • Beneficia't dels teus èxits, amb els bons per captació i facturació.
 • Gaudeix dels millors beneficis socials: classes d'anglès, descomptes en gimnasos i restaurants, etc.
El luxe de guanyar

El luxe de créixer

Un camí ple d'oportunitats per arribar molt alt:

 • Aprofita les possibilitats de promoció interna.
 • Millora cada dia amb els nostres plans de formació anual: inicial i continu.
El luxe de créixer
Els nostres valors professionalitat, eficàcia i proximitat

Els assessors comercials d'aProperties tenen una missió, convertir la compra-venda d'habitatges en una experiència satisfactòria. El seu treball consisteix a unir desitjos: el desig de tranquil·litat dels propietaris amb el desig de futur de les persones que busquen una nova llar.

Per a això, treballen amb la millor cartera de propietats de luxe a Barcelona, Madrid i València; i acompanyen a propietaris i compradors en totes les fases de l'intercanvi:

 • Realització de visites.
 • Cerca de propietats en venda a la teva zona agenciada en exclusiva.
 • Assistència de signatures.
 • Valoració de propietats.

A aProperties et busquem a tu

Posicions obertes a aProperties

T'agrada el que estàs llegint? Vols unir-te a nosaltres? Estàs de sort, aProperties està obert a perfils molt diversos. Només tenim un requisit principal: que tinguis ganes de fer la teva carrera professional a la millor immobiliària d'alt standing del mercat.

Inscriure'm en aquesta oferta de treball
x

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL con CIF B66207879 y domicilio social sito en PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 DE BARCELONA CP 08008, con la finalidad de poder gestionar su participación en los procesos de selección de personal realizados por nuestra entidad. En cumplimiento con la normativa vigente, APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad o hasta que no se revoque el consentimiento prestado.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas.

APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.

De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@grupoafinance.com .
Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: info@grupoafinance.com .

Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.