Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Barcelona 93 528 89 08 Madrid 91 800 54 65 Valencia 96 128 59 65 Palma de Mallorca 871 16 01 60
aProperties

aProperties és una immobiliària especialista en la comercialització d'habitatges exclusius a les millors zones. Comptant amb una àmplia cartera de propietats així com d'un equip de professionals altament qualificats i amb extensa trajectòria en el sector immobiliari.

aProperties ofereix un servei on els seus clients poden seguir pas a pas tot el procés que requereix la compra, venda o lloguer d'una propietat. A més, un assessor personal atén qualsevol dubte que pugui sorgir durant tot el procés de comercialització.

aProperties compta des 2019 amb una nova unitat de negoci especialitzada en la comercialització d'oficines exclusives a les millors zones de Barcelona, Madrid i València: aProperties Offices.

La marca neix amb vocació de prestar un servei de proximitat, eficàcia i proximitat a aquelles empreses que requereixin d'un nou espai per exercir la seva activitat laboral així com a aquells propietaris que vulguin rendibilitzar els seus actius immobiliaris destinats a aquest fi.

Amb una àmplia cartera d'oficines d'ús mixt i exclusiu en els principals Center Business Districts de Madrid, Barcelona i València, aProperties Offices compta amb un equip d'assessors especialitzats i altament qualificats amb una extensa trajectòria en el sector.

Visiti'ns a les nostres oficines

Estem al seu servei

 • Barcelona

  93 528 89 08

  Passeig de Gràcia 85, 8ª planta

 • Sant Cugat del Vallès

  93 528 89 08

  Plaça Ausiàs March 1, 4ª planta

 • Madrid

  91 800 54 65

  Calle Serrano 60, 4ª planta

 • Valencia

  96 128 59 65

  Carrer Mossen Femades 3

 • Palma de Mallorca

  871 16 01 60

  Carrer Unió 9

Grupo aFinance

Grup aFinance, és una consultora immobiliària i financera que té com a principal activitat la intermediació d'actius immobiliaris i financers.

Grup aFinance està format per 5 empreses: aProperties,  aTemporalaFinance, aCapital i aRetail que ofereixen solucions integrals i personalitzades en qualsevol operació relacionada amb el sector immobiliari i financer. Combinant entre elles una sòlida vocació d'oferir un servei 360º en totes les àrees d'actuació, per donar solucions ràpides i eficaces a qualsevol projecte que es plantegi.

 

Empresa Grupo aFinance