Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Oficinas aProperties

Visiti'ns a les nostres oficines. Estem al seu servei.

La Nostra empresa

aProperties és una immobiliària especialista en la comercialització d'habitatges exclusius a les millors zones. Comptant amb una àmplia cartera de propietats així com d'un equip de professionals altament qualificats i amb extensa trajectòria en el sector immobiliari.

aProperties ofereix un servei on els seus clients poden seguir pas a pas tot el procés que requereix la compra, venda o lloguer d'una propietat. A més, un assessor personal atén qualsevol dubte que pugui sorgir durant tot el procés de comercialització.

Sobre el Grup aFinance

Grup aFinance, és una consultora immobiliària i financera que té com a principal activitat la intermediació d'actius immobiliaris i financers.

Grup aFinance està format per 4 empreses: aProperties, aFinance, aCapital i aRetail, que ofereixen solucions integrals i personalitzades en qualsevol operació relacionada amb el sector immobiliari i financer. Combinant entre elles una sòlida vocació d'oferir un servei 360º en totes les àrees d'actuació, per donar solucions ràpides i eficaces a qualsevol projecte que es plantegi.

Equipo aProperties