Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Oficinas aProperties

Visiti'ns a les nostres oficines. Estem al seu servei.

La Nostra empresa

aProperties és una immobiliària especialista en la comercialització d'habitatges exclusius a les millors zones. Comptant amb una àmplia cartera de propietats així com d'un equip de professionals altament qualificats i amb extensa trajectòria en el sector immobiliari.

aProperties ofereix un servei on els seus clients poden seguir pas a pas tot el procés que requereix la compra, venda o lloguer d'una propietat. A més, un assessor personal atén qualsevol dubte que pugui sorgir durant tot el procés de comercialització.

aProperties compta des 2019 amb una nova unitat de negoci especialitzada en la comercialització d'oficines exclusives a les millors zones de Barcelona i Madrid: aProperties Offices.

La marca neix amb vocació de prestar un servei de proximitat, eficàcia i proximitat a aquelles empreses que requereixin d'un nou espai per exercir la seva activitat laboral així com a aquells propietaris que vulguin rendibilitzar els seus actius immobiliaris destinats a aquest fi.

Amb una àmplia cartera d'oficines d'ús mixt i exclusiu en els principals Center Business Districts tant de Madrid com de Barcelona, aProperties Offices compta amb un equip d'assessors especialitzats i altament qualificats amb una extensa trajectòria en el sector.

Sobre el Grup aFinance

Grup aFinance, és una consultora immobiliària i financera que té com a principal activitat la intermediació d'actius immobiliaris i financers.

Grup aFinance està format per 5 empreses: aProperties, aFinance, aCapitalaRetail i aTemporal que ofereixen solucions integrals i personalitzades en qualsevol operació relacionada amb el sector immobiliari i financer. Combinant entre elles una sòlida vocació d'oferir un servei 360º en totes les àrees d'actuació, per donar solucions ràpides i eficaces a qualsevol projecte que es plantegi.

Equipo aProperties