Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Casa en venda
990,000 €
160 3 Dormitoris 2 Banys 1 Lavabo
Ref. VB1906029

T'agrada? Contacta amb nosaltres

Impressionant casa amb jardí i piscina privada al Poblenou, Barcelona

 • 990,000 €
 • 160 m²
 • 67 m² Terrassa
 • 3 Dormitoris
 • 2 Banys
 • 1 Lavabo

En un dels barris més de moda de la ciutat Comtal, en el centre del Poblenou i a escassos metres del mar i del centre de la ciutat, trobem aquesta impressionant casa contemporània. L'habitatge està ideat per un modern equip d'arquitectes amb un concepte lineal i modern i acabats en fusta i vidre, situada en un entorn únic. Es distribueix en tres nivells i té una superfície total construïda de 133,68m² més 32,37 m² de jardí privat i 34.98m2 de terrassa en la coberta i piscina privada. En la primera planta ens trobem amb un magnífic saló-menjador de planta oberta amb un cuina semioberta i equipada amb electrodomèstics d'alta qualitat amb la sortida al jardí de 32.37m² En la segona planta se situa la sala polivalent, oberta, ideal per a l'ús de despatx que amb facilitat pot convertir-se en una habitació per als convidats gràcies a la porta corredissa i disposa d'un bany de cortesia. En la tercera planta se situa la suite matrimonial orientada al jardí amb armaris de paret i un bany complet amb plat de dutxa. Dues habitacions semi dobles orientades al carrer amb armaris de paret en ambdues, que comparteixen un bany complet amb plat de dutxa. En l'última planta es troba terrassa amb tarima de fusta d'uns 26,98m² i piscina privada. L'habitatge ofereix acabats d'alta qualitat, tals com: aire condicionat i calefacció mitjançant sistema de aerotermía, calefacció mitjançant sòl radiant amb termòstat per a regular la temperatura independentment en la zona dia/nit, panells solars en la coberta tant per a producció d'aigua calenta com per a sistema hidràulic de sòl radiant i piscina, diposito recollida d'aigües pluvials per a reg automàtic del pati, instal·lació d'alarma. Plaza de pàrquing opcional, no inclosa en el preu de venda en la finca adjacent.Aquesta casa està dirigida a aquells que busquen confort i qualitat en la millor ubicació del Poblenou, una zona tranquil·la que disposa de múltiples serveis i comerços.

 • Característiques
 • Vistes
 • Calefacció
 • Aacc
 • Terrassa
 • Pati
 • Piscina

Sobre El Poblenou

Es tracta del barri que més transformacions ha tingut des de començaments d'aquest segle XXI. Ha passat de ser un barri d'indústries decadents a convertir-se en un barri en el qual es barregen empreses corporatives de noves tecnologies, amb hotels de 4 i 5 estrelles, campus universitaris i edificis d'habitatges. Però a més d'aquests edificis moderns, el que sorprèn al Poblenou, és el contrast de la novetat amb l'antic. Podem trobar-nos en un mateix lloc, clàssics edificis o indústries de principis del segle XX, amb les noves icones de l'arquitectura de Barcelona. Aquests contrastos, sumat al fet que nous veïns tant d'altres barris de Barcelona, com estrangers comparteixen el barri amb veïns que porten tota la vida al Poblenou, fan d'aquest barri, un lloc ideal per viure i visitar.

x

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL con CIF B66207879 y domicilio social sito en PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 DE BARCELONA CP 08008, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad o hasta que no se revoque el consentimiento prestado.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas.

APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.

De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@aproperties.es

Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: info@aproperties.es.

Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.

El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.