Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Duplex en venda
685,000 €
139 2 Dormitoris 2 Banys
Ref. VB1909026

T'agrada? Contacta amb nosaltres

Exclusiu triplex al Poblenou, ubicat a ‘’L’antiga Fàbrica del Sucre’’

  • 685,000 €
  • 139 m²
  • 2 Dormitoris
  • 2 Banys
  • 1 Plaça de aparcamiento

Situat a l'antiga Fàbrica del sucre, en ple cor del barri Poblenou. Al 22 @, districte de la innovació i zona molt demandada actualment a Barcelona, ​​trobem aquest EXCLUSIU TRIPLEX. És la recuperació i transformació d'una antiga destil·leria d'alcohol del 1916, duta a terme per un emblemàtic estudi d'arquitectura.

La superfície queda repartida en tres nivells aconseguint espais absolutament diàfans, deixant així molta flexibilitat d'ús.

A la primera planta hi trobem la sala d'estar, el menjador i la cuina. A la segona planta tenim un bany al costat del gran espai diàfan i en la tercera un altre bany complet costat d'un altre gran espai diàfan.

L'habitatge és molt lluminós durant tot el dia

Accés a la finca només per codi privat de seguretat, amb conserge i vigilància per càmeres de seguretat les 24 hores del dia.

Finca cèntrica i molt tranquil.

La propietat disposa de 5 places de pàrquing opcionals a la venda a la finca del costat. Preu de venda: 30.000 € / per plaça.

Molt ben connectat amb transport públic, L4 de metro (Llacuna) a 5 parades de la plaça Urquinaona. Zona dotada de supermercats, botigues, restaurants i bones connexions també d'autobús.

Ideal per a qui vulgui experimentar la sensació de viure en un edifici històric amb caràcter industrial o estil novaiorquès i a escassos passos del mar.

  • Característiques
  • Calefacció
  • Aacc
  • Vigilància
  • Conserge

Sobre El Poblenou

Es tracta del barri que més transformacions ha tingut des de començaments d'aquest segle XXI. Ha passat de ser un barri d'indústries decadents a convertir-se en un barri en el qual es barregen empreses corporatives de noves tecnologies, amb hotels de 4 i 5 estrelles, campus universitaris i edificis d'habitatges. Però a més d'aquests edificis moderns, el que sorprèn al Poblenou, és el contrast de la novetat amb l'antic. Podem trobar-nos en un mateix lloc, clàssics edificis o indústries de principis del segle XX, amb les noves icones de l'arquitectura de Barcelona. Aquests contrastos, sumat al fet que nous veïns tant d'altres barris de Barcelona, com estrangers comparteixen el barri amb veïns que porten tota la vida al Poblenou, fan d'aquest barri, un lloc ideal per viure i visitar.

x

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL con CIF B66207879 y domicilio social sito en PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 DE BARCELONA CP 08008, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad o hasta que no se revoque el consentimiento prestado.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas.

APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.

De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@aproperties.es

Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: info@aproperties.es.

Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.

El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.