Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Pis en venda
495,000 €
83 1 Dormitori 1 Bany
Ref. VB1906016

T'agrada? Contacta amb nosaltres

Fantàstic pis en finca cantonera en Francesc Macià

 • 495,000 €
 • 83 m²
 • 8 m² Terrassa
 • 1 Dormitori
 • 1 Bany

En una finca rehabilitada en el 2013 i amb les zones comunes reformades, situada en una zona Premium com és Francesc Macià, tocant a l'emblemàtica Avinguda Diagonal i orientat a se trobem aquest magnífic habitatge en molt bon estat de 83m². 
El pis consta d'un lluminós saló menjador amb accés a una terrassa d'uns 8m2, una cuina amb office, un dormitori doble amb vestidor i accés a petit balcó tancat, un bany i un despatx. Està situada en un novè real i per la seva bona orientació gaudeix de moltíssima llum. 
La finca està rehabilitada per complet i ofereix la possibilitat de comprar diversos habitatges a reformar de 83m² i 98m² amb tres dormitoris i un bany. La construcció per pilars permet variar per complet les distribucions actuals i adequar cada pis a les diferents necessitats de cada usuari final.

 • Característiques
 • Calefacció
 • Aacc
 • Terrassa
 • Ascensor
 • Conserge

Sobre Eixample Esquerra

Es tracta d'una de les zones més cèntriques de la ciutat, considerada per molts, el cor de Barcelona amb una gran col·lecció d'edificis modernistes. Una zona molt cotitzada amb exclusius àtics i fabulosos apartaments en finques règies. Molts dels edificis de l'Eixample són obra d'arquitectes modernistes que conserven elements originals fantàstics; sostres alts, sòls enrajolats amb mosaics, sostres amb cornisa i molta llum natural. L'Avinguda Diagonal, el Passeig de Gracia i la Rambla Catalunya, amb les seves selectes boutiques internacionals, prestigiosos despatxos i alguns dels millors restaurants de Barcelona, culminen l'oferta d'aquest districte, excel·lentment enllaçat amb el transport públic i envoltada d'una àmplia oferta turística.

x

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL con CIF B66207879 y domicilio social sito en PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 DE BARCELONA CP 08008, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad o hasta que no se revoque el consentimiento prestado.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas.

APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.

De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@aproperties.es

Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: info@aproperties.es.

Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.

El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.