Pis en venda
1,600,000 €
143 2 Dormitoris 3 Banys
Ref. V1503042

Exclusiva rehabilitació d'habitatges de luxe en venda a La Dreta de l'Eixample

  • 1,600,000 €
  • 143 m²
  • 2 Dormitoris
  • 3 Banys
Exclusiva rehabilitació de catorze habitatges en ple cor de La Dreta de l'Eixample, a Barcelona. Habitatges desde 95m2 fins 203m2 comptant la planta principal i l'àtic amb exclusives terrasses. La finca disposa d'una exclusiva zona comunitària amb piscina i gimnàs, cuidada fins al màxim detall. El projecte de rehabilitació planteja diferents mides, distribucions i tres estils d'interiorisme diferents; urbà, minimalista i modernista, oferint a cada propietari una opció acord amb el seu gust. L'estil urbà és una proposta en què uneix el luxe d'una finca règia amb la comoditat de les noves tendències. Parquet de roure natural, rajoles de disseny propi, tiradors de banús i acer i armaris lacats del mateix color que la paret. L'estil minimalista està pensat per a qui la funcionalitat és l'autèntic luxe. Parquet en diagonal a la sala, un mosaic de línia Gaudí al menjador i armaris blancs en els dormitoris. I finalment l'estil modernista al segle XXI. Parquet de roure envellit, rajoles de mosaic, motllures en les parets i tiradors de llautó. Preus des de 600.000 € fins 1.850.000 € euros.
  • Característiques
  • Calefacció
  • Terrassa
  • Piscina
  • Ascensor

Sobre Eixample Dreta

Es tracta d'una de les zones més cèntriques de la ciutat, considerada per molts, el cor de Barcelona amb una gran col·lecció d'edificis modernistes. Una zona molt cotitzada amb exclusius àtics i fabulosos apartaments en finques règies. Molts dels edificis de l'Eixample són obra d'arquitectes modernistes que conserven elements originals fantàstics; sostres alts, sòls enrajolats amb mosaics, sostres amb cornisa i molta llum natural. L'Avinguda Diagonal, el Passeig de Gracia i la Rambla Catalunya, amb les seves selectes boutiques internacionals, prestigiosos despatxos i alguns dels millors restaurants de Barcelona, culminen l'oferta d'aquest districte, excel·lentment enllaçat amb el transport públic i envoltada d'una àmplia oferta turística.

x

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL con CIF B66207879 y domicilio social sito en PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 DE BARCELONA CP 08008, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad o hasta que no se revoque el consentimiento prestado.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas.

APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.

De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@grupoafinance.com .

Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: info@grupoafinance.com.

Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.

El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.

x

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 08008, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.