Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Obra nova

Exclusiva promoció d'habitatges d'Obra Nova amb piscina comunitària a Diagonal Port

Preu des de 1.047.000€
Superfície
151m2 - 252m2
Unitats
5
Finalització
Q2 2019
Exclusiva promoció d'habitatges d'Obra Nova amb piscina comunitària a Diagonal Port
Unitats en aquesta promoció
Tipus Unitat Superfície Terrassa Dormitoris Banys Preu Estat
Pis BL A-14B 202 m2 43 m2 5 3 1.074.000 € Disponible
Pis BL A-15A 206 m2 44 m2 4 3 1.140.900 € Disponible
Atic BL A-16A 241 m2 127 m2 5 4 1.906.800 € Disponible
Atic BL A-16B 252 m2 119 m2 5 3 1.923.200 € Disponible
Pis BL B-16A 151 m2 89 m2 4 2 1.047.000 € Disponible

En el privilegiat bari de Diagonal Mar, a pocs metres de la platja, trobem aquesta nova promoció d'habitatges amb impressionants zones comunitàries i espectaculars vistes. Aquesta promoció ofereix una llar moderna, amb la possibilitat de triar l'habitatge que més s'adeqüi a les seves necessitats. Tenen una cuidada distribució i excel·lents acabats. Comoditat a través de les seves zones comunes: una sala social-gurmet, una zona chill-out amb piscina de vora infinita, gimnàs i un saló de bellesa per als adults, parc infantil, sala d'estudi i sala de jocs per als més petits.
La promoció compta amb Qualificació Energètica A, l'estàndard més alt en estalvi energètic i geotèrmia, contribuint així a l'estalvi energètic i a la sostenibilitat del medi ambient.
Actualment queden cinc habitatges de diferents tipologies i altures. El preu de venda inclou tres places de pàrquing i un traster.
És bona oportunitat de viure en un habitatge de luxe, a un pas de la platja!

Ubicació

Diagonal Mar, zona cosmopolita, moderna i multicultural, molt cobejada pel client internacional. S'hi localitza la més recent oferta hotelera de cinc estrelles de la ciutat, així com d'una gran oferta d'oci nocturn tot l'any, especialment a l'estiu. Envoltada de bars, restaurants, xiringuitos de platja i terrasses a l'aire lliure, la nostra oferta immobiliària a Diagonal Mar es basa en apartaments luxosos i confortables. L'avantatge principal és la proximitat de la platja i el mar creant una de les millors zones residencials; un lloc únic pel qual passejar i gaudir dels llargs dies al sol. Els immobles a Diagonal Mar són una excel·lent inversió immobiliària a llarg termini ja que ofereixen unes fantàstiques vistes amb tot tipus de comoditats que garanteixen una immillorable qualitat de vida per als seus residents.

x

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL con CIF B66207879 y domicilio social sito en PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 DE BARCELONA CP 08008, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad o hasta que no se revoque el consentimiento prestado.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas.

APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.

De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@aproperties.es

Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: info@aproperties.es.

Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.

El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.

x

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 08008, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.