Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Pis en venda
795,000 €
150 2 Dormitoris 2 Banys
Ref. V1408004

T'agrada? Contacta amb nosaltres

Venuda

Espectacular pis en venda al Born

  • 795,000 €
  • 150 m²
  • 2 Dormitoris
  • 2 Banys
Aquesta bonica propietat situada a la zona de vianants del Mercat del Born, la zona més tranquil•la i cèntrica del barri, a cent metres del Parc de la Ciutadella i el Passeig Picasso, ia deu minuts caminant de la platja de la Barceloneta. L'habitatge de 150m2 amb una terrassa de 50m2, que permet l'entrada de llum durant tot el dia, està cuidada al màxim detall. Consta de gran saló amb sortida a la tarraza, cuina office, dos dormitoris i dos banys. L'habitatge està situat en una finca règia catalogada i ha estat dissenyat per un prestigiós estudi d'arquitectura de Barcelona, amb materials de la més alta qualitat i creant grans espais lluminosos. El barri és una combinació d'ambient bohemi i d'artistes al costat de les botigues més innovadores i restaurants de moda de la ciutat.
  • Característiques
  • Calefacció
  • Terrassa

Sobre El Born

El Born és una de les zones més pintoresques i amb més encant de Barcelona amb les seves àmplies places i botigues més selectes. Va ser la zona comercial més important de la ciutat, el que encara es pot veure en els noms dels carrers que es refereixen als diferents oficis i gremis. L'ambient als carrers, els llocs d'interès cultural i les elegants boutiques han fet que es converteixi en una de les zones més atractives on viure pels més joves.

x

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL con CIF B66207879 y domicilio social sito en PASSEIG DE GRACIA 85 PLANTA 8 DE BARCELONA CP 08008, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad o hasta que no se revoque el consentimiento prestado.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas.

APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que APROPERTIES REAL ESTATE ASSETS SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.

De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@aproperties.es

Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: info@aproperties.es.

Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.

El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.