Sant Gervasi - Galvany

És la zona residencial per excel·lència, està perfectament comunicada, abunden els espais verds i una àmplia oferta d'exclusius restaurants, gimnasos i comerços.

Sant Gervasi conforma una de les zones residencials més selectes de Barcelona. Aquest barri ofereix un ampli ventall de restaurants amb l'avantatge de disposar d'una excel·lent connexió amb el centre de la ciutat. 

Es tracta d'un districte tranquil i familiar, que gaudeix de la proximitat dels més prestigiosos centres sanitaris, consolats i exclusius col·legis internacionals. En aquesta selecta zona de Barcelona oferim palauets, àmplies i luxoses cases de disseny amb bells jardins i piscines, en agradables veïnats i amb privilegiades vistes al mar, pisos d'alt standing, amplis dúplex amb els seus exclusius i pisos amb vistes al parc.

 

Cases en venta a Sant Gervasi – Galvany Pisos en venta a Sant Gervasi – Galvany Pisos en lloguer a Sant Gervasi – Galvany Àtics en venta a Sant Gervasi – Galvany Àtics en lloguer a Sant Gervasi – Galvany Duplex en venta a Sant Gervasi – Galvany Plantes baixes en lloguer a Sant Gervasi – Galvany