Ciutat vella

Es considera el casc antic de Barcelona, la història de la ciutat comença aquí. El barri de Ciutat Vella està situat entre el mar Mediterrani i el barri de l'Eixample i comprèn els districtes més populars de la ciutat des de la Plaça Catalunya fins a la Barceloneta. 


Barri Gòtic: és un àrea molt popular per als visitants. Compta amb una gran quantitat de tendes amb encant i vida nocturna. Impressiona la seva arquitectura, especialment destaca la Catedral de Barcelona, punt focal de la ciutat.

La Ribera: és una gran part de la Ciutat Vella, abasta des del Arc de Triomf i Via Laietana. És un barri molt animat amb molt a veure. Durant el dia abunden les tendes de dissenyadors locals; és fàcilment accessible a peu i conté una infinitat de bars i restaurants.

El Raval: és el barri antic just a l'oest de la Rambla. En aquests dies, és un lloc vibrant de vida nocturna i molt més que un barri d'immigrants. Alberga una infinitat de bars i restaurants.

 

Pisos en lloguer a Ciutat Vella Pisos en venda a Ciutat Vella Cases en lloguer a Ciutat Vella Cases en venda a Ciutat Vella Àtics en venda a Ciutat Vella Àtics en lloguer a Ciutat Vella Duplex en lloguer a Ciutat Vella Duplex en venda a Ciutat Vella